Căutare:

Tractoare, forwardere, skiddere, remorci si utilaje forestiere

Utilaj șenilat autopropulsat cu ecartament variabil – pentru lucrări silvice, forestiere și de intervenții Pfanzelt Moritz
Tractorul senilat telecomandat Pfanzelt Moritz in actiune - situatie de urgentaCu ocazia conferinței KWF 2016, Pfanzelt a prezentat un nou agregat profesional pe șenile pentru defrișări, apropierea masei lemnoase și împingerea trunchiurilor de copaci. Conceptul noii mașini acoperă posibilități multiple de utilizare în diferite condiții de lucru sau tipuri de lucrări. Oriunde este necesar un troliu cu cablu pentru prevenirea accidentelor, de exemplu în cazul defrișărilor de siguranță, noul agregat pe șenile pentru defrișări este instrumentul de lucru complementar pentru o mai mare siguranță în activitățile din domeniul forestier. Și nu numai în acest caz - chiar și în cazul defrișărilor problematice din orașe și grădini private, agregatul de defrișare pe șenile crește siguranța și ergonomia de lucru.
Un alt domeniu de utilizare a agregatului pe șenile nou dezvoltat este reprezentat de lucrările preliminare. În acest caz, agregatul șenilat poate convinge chiar și atunci când se lucrează pe terenuri dificile, în pante și în zone cu soluri sensibile.
Pentru o stabilitate optimă la apropierea cu cabluri, tragere și împingere, lățimea trenului de rulare (ecartamentul) poate fi  modificată hidraulic.

Detalii tehnice care conving

Controlul proporțional al vitezei cu viteza maximă maximă de 6,5 km/h
Gardă la sol mare, de 300 mm
Capacitate optimă de urcare datorită unghiului de trecere de 45° în față și spate
Ecartament variabil pentru transportul ușor și o stabilitate perfectă
Presiune redusă asupra solului de numai 0,30 kg/cm2
Troliu forestier profesional cu o forţă de tracţiune de 4 sau 5 t și o lungime a cablului de 110 m (Ř 11 mm)
Înălțime de acțiune a cablurilor variabilă prin reglarea pe înălțime a rolei de ghidare a cablului și a înălțimii sapei
Control complet al vehiculului și troliului prin radio
Cutie de scule și suporturi suplimentare pentru canistre de combustibil și motofierăstrău

Șasiul
Pentru a obține o lățime optimă a șasiului, atât pentru transport cât și pentru terenul respectiv, lățimea șasiului agregatului Moritz Fr50 poate fi modificată. Șasiul poate fi extins hidraulic cu 400 mm în lățime. Utilajul șenilat autopropulsat pentru defrișări poate fi astfel utilizat în siguranță în pante mari.
Șasiul generos dimensionat şi greutatea redusă a șenilelor permit o presiune minimă asupra solului de numai 0,30 kg/cm2.
Prin protejarea solului, deplasarea și lucrul sunt, prin urmare, lipsite de probleme și pe suprafețe umede.
Unghiurile de trecere de 45° în față și spate permit o capacitate mare de urcare și o deplasare fără complicații pe drumurile din fondul forestier. Garda la sol ridicată, de 300 mm, permite deplasarea peste cioturile de rădăcini precum și manevrarea pe traseele forestiere.

Forță de tragere mare
Troliul cu cablu profesional dispune de o forță de tracțiune de 4 sau 5 t și de o capacitate a cablului de 110 m.
O viteză variabilă a cablului în mai multe trepte permite adaptarea la diferite situații de lucru.
Pentru o înfăşurare optimă a cablului, acesta poate fi echipat cu un mecanism de pretensionare a cablului la recuperare

Utilizare multifuncțională
În plus față de modelul care dispune de un troliu fix, mai este disponibil agregatul multifuncțional Moritz ca și vehicul pe șenile – minitractor senilat telecomandat. La acest model, troliul care este montat pe un sistem de cuplare rapidă poate fi demontat în câțiva pași simpli. Vehiculul poate apoi să ridice echipamentele de lucru prin mecanismul de suspendare în trei puncte (categoria 1). Pentru echipamentul de lucru este disponibilă o priză de putere mecanică reglabilă utilizabilă în mod versatil. Utilajul poate fi dotat cu până la 2 circuite hidraulice suplimentare.

Mecanismul de rulare (șenilat)
Pentru deplasarea spre locația de intervenție, respectiv de scoatere a lemnului de la cioată, mașina dispune două trepte de viteză – mic / mare.
Reglarea vitezei se face continuu (reglare proporțională a vitezei).
Viteza maximă a agregatului pe șenile este de 6,5 km/h.

Stabilitate
Scutul troliului reprezintă baza pentru lucrările cu cablul. Acesta este prinsă de mașină printr-un sistem de ridicare cu cilindri hidraulici cu efect dublu. În situația în care posibilitățile de fixare pe sol proprii ale agregatului șenilat (șenile + scut troliu) nu sunt suficiente pentru lucrul cu cablul, agergatul trebuie, obligatoriu, în plus, asigurat de un alt obiect din preajmă (de exemplu de un arbore). Acesta se poate face cu ușurință într-un timp foarte scurt folosind cele 2 puncte de ancorare de pe mașină.
Înălțimea de prindere a cablului pe agregatul șenilat este variabilă. Pentru a regla înălțimea de prindere a cablului în timpul utilizării, acest dispozitiv este integrat în lama troliului care este reglabil pe înălțime.

Ușor și simplu de transportat
Dimensiunile și greutatea mașinii permit un transport simplu cu o remorcă auto sau pe suprafaţa de încărcare a unui vehicul de transport.
·Capacitatea de transport a remorcii va fi de minim 1500 kg

Comandă de la distanță, prin radio
O unitate de telecomandă ergonomică poate fi utilizată pentru a controla prin radio întregul agregat pe șenile. Acest lucru permite, pe lângă acționarea de deplasare a agregatului și de lucru a troliului, și adaptarea vitezei cablului sau a turației motorului. Dacă vehiculul nu este necesar pentru o perioadă scurtă de timp, motorul poate fi, de asemenea, oprit sau pornit prin comanda radio.

Spațiu de depozitare
Pe ambele părți ale mașinii există două compartimente de depozitare. Motofierastrăul, canistrele de combustibil precum și centurile de strângere pot fi depozitate și ordonate aici.
Remorca forestiera / comunala 9242 S-Line
Remorca forestiera / comunala universalaRemorci cu constructie modulara ce permit folosirea lor atat in aplicatii forestiere cat si comunale datorita posibilitatii de inlocuire a racoantelor cu platforma cu obloane si basculare pe 3 parti. Sunt dotate cu macara ce poate fi rapid decuplata de pe remorca si montata pe sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Macaraua poate fi prevazuta si cu troliu pe primul brat pentru apropierea materialului lemnos de la distante ce depasesc lungimea bratului macaralei.
Remorca forestiera / comunala 1172 S-line
Remorca forestiera combinataRemorca multifunctionala cu aplicatii in sectorul forestier si comunal, cu sarcina utila de 11 tone, dotata cu macara proprie si sistem de franare pneumatic. Este autorizata pentru circulatia pe drumurile publice cu viteza maxima de 25 km/h.
Remorca forestiera - RW 0967
Remorca forestiera 9 toneRemorca pentru transportul lemnului rotund in si in afara padurii. Vezi descrierea detaliata
Remorca forestiera - RW 1177
Remorca forestiera 12 toneRemorca de 12 tone pentru transportul lemnului rotund in padure si in afara padurii. Poate fi echipata cu macara proprie antrenata de la priza de putere sau sistemul hidraulic al tractorului. Dispunde de platforma de incarcare extensibila de la 3,8 m la 5,8 m. Poate fi dotata cu bena basculabila pentru transport materiale garnulare
Remorca forestiera - RW 1380
Remorca de 14 tone pentru transportul lemnului rotund in si in afara padurii.
Troliu forestier DW 9155 S-line
Troliu forestierTroliu forestier cu un singur tambur si forta de tractiune de 50 kN (5 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Troliu forestier DW 9172 S-line
Troliu forestier cu un singur tambur si forta de tractiune de 70 kN (7 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Troliu forestier DW 9166 S-line
Troliu forestier cu 2 tamburi si forta de tractiune de 2 x 60 kN (2 x 6 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Tractor forestier Pm Track
Tractor forestier Pm TrackGama de tractoare dedicate sectorului forestier si lucrarilor comunale prevazute cu o serie de dotari ce permit cuplarea unei game largi de atasamente specializate. Pentru aceasta inginerii de la Pfanzelt au mutat centrul de greutate spre puntea din fata permitand astfel perularea de sarcini mari pe puntea spate si au folosit ultima generatie de motoare SISU cu 6 cilindri in linie alaturi de transmisia (CVT) S-matic. Aceste caracteristci alaturi de multe altele permit operatorului sa se concentreze asupra procesului de lucru si asigura un consum scazut de combustibil.
Remorci pentru biomasa
Remorca de biomasaBazate pe platformele remorcilor forestiere produse de Pfanzelt acestea beneficiaza de toate caracteristicile acelor remorci cum ar fi: protap cu orientare hidraulica, sistem de transmisie pe roata sau la roata, cadru solid fara suduri, roti de dimensiuni mari pentru portanta ridicata, posibilitate de culisare a boghiului pe cadru, macara incorporata etc. la care se adauga un container de dimensiuni mari si sistem hidraulic pentru bascularea la inaltime. Aceste caracteristici le fac apte pentru a lucra in cele mai grele conditii pentru transportul biomasei pana la un drum auto unde aceasta poate fi preluata in masini de transport de capacitate si viteza ridicata.
Tractor articulat forestier skidder / forwarder
Tractor articulat forestier Pfanzelt FelixMasini de dicate sectorului forestier, bazate pe motoare Deutz si transmisii ZF. Toate elementele au fost construite astfel incat sa se asigure o productivitate maxima indiferent de conditiile de teren. Astfel operatorul beneficiaza de o platforma de control care se roteste (340 grade) impreuna cu scaunul acestuia si geamuri de dimensiuni mari pentru a asigura vizibilitate maxima. Sistemul de transmisie ZF impreuna cu sistemul de directie hibrid asigura deplasarea in conditii de siguranta indiferent de incarcare si de panta.
Trolii forestiere
Sistemele de trolii cu scut pentru adunatul lemnului pe distante scurte - permit distante de lucru de pana la 240 m. Au un sistem revolutionar de transmisie a puterii de la tractor catre tambur cu perderi de tractiune, pe intreaga lungime a cablului, cu 30% mai mici decat la cele clasice cu lant.
Pfanzelt a implementat o transmisie cu angrenaj melcat, ambreiaj multidisc si frana multidisc. Astfel se elimina problemele cauzate de transmisia cu lant si de frana iar solicitatrea la priza de putere a tractorului este semnificativ mai mica.
Forest Horse - masini pentru colectarea lemnului
Coletare lemn cu Forest HorseMasini telecomandate destinate exploatarilor forestiere in zone care nu permit accesul cu utilaje mari, paduri private, arii protejate etc. Sunt doate cu motoare Birggs Stratton sau Kohler si transmisie hidrostatic, troliu si scut. Datorita dimesiunilor reduse si senilelor de dimesiuni mari poate lucra pe pante cu inclinare de pana la 45° iar cadrul ranforsat pe toate cele 3 axe o face apta pentru lucrul in conditii grele. Scutul montat posterios serveste la trasul sarcinii semisuspendate dar si pentru prinderea diferitelor atasamente: lama de zapada, foreza de pamant, instalatie de stopit, brat cu graifar.
Troliu forestier DW 06510 Profi
Troliu forestier cu 2 tamburi si forta de tractiune de 2 x 100 kN (2 x 10 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Produsele GP2

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / Gepetto.


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

 

Vezi catalogul GP2
Gepetto Consult s.r.l. - Brasov * RO16437118 * J08/1132/2004 * info[at]gp2.ro * 0730-188888 * Administrator: Paul GABOR