Căutare:

Industrializare lemn / taieri de paletizare / C.S.P.L.

Ferastraie basculante
Procesul de prezentare al fiecarui gater / fabrici de cherestea incepe cu depozitul sau de cherestea. Astazi, efectuarea de taieri post operatiei de debitare a cherestelei castiga tot mai mult in importanta. Sortarea cherestelei, manuirea corespunzatoare a pachetelor de cherestea, uscarea si taierea la lungimi nestandardizate sunt considerate a fi necesitati in zilele noastre. Sectionarea finala si optimizarea pachetului poate fi facuta chiar inainte de expediere. Astfel veti avea posibilitatea de a raspunde chiar si cerintelor de ultima ora ale clientului si veti putea livra marfa rapid.
Ferastrau panglica
Sistem pentru debitarea cherestelei cu tehnologie imprumutata de la masinile de taiere a metalului fiind echipat cu lama bimetal astfel incat acutirea nu mai este necesara.
Consumabile pentru masinile si utilajele folosite in taierile de paletizare
Accesorii si consumabile pentru masinile si utilajele folosite in taieri de paletizare.
Linii automate / semiautomate pentru taieri de paletizare
Liniile pentru taierile de paletizare permit o crestere a eficientei acestui proces, in timp ce asigura o lungime uniforma a pachetelor rezultate fara erorile introduse de factorul uman.
Linii industriale de decojire
Pentru productia MDF si OSB de calitate superioara este indispensabila operatia de decojire a lemnului brut. Holtec este specializata in integrarea decojitoarelor inelare si a celor rotative in functie de capacitatea de productie ceruta si de sortimentele de lemn disponibile.
Linii de alimentare tocatoare de mare capacitate
Transportoarele longitudinale pentru alimentarea tocatoarelor de mare capacitate presupun lucrul in conditii dure si trebuie sa asigure disponibilitatea materialului la gura de alimentare a tocatorului in cantitati suficiente si la momentul optim. Pentru aceasta Holtec a dezvoltat aceasta gama de transportoare cu banda sau cu lanturi (pentru conditii extreme) care realizeaza alimentarea optima a tocatorelor in conditii de siguranta.
Linii industriale de sortare busteni - centre de sortare
Liniile de sortare produse de Holtec pot fi dimensionate pentru a asigura un raport optim intre resursele de material lemnos ale zonei si potentialul de investitii al beneficiarului luandu-se in calcul ca indicator principal capacitatea (prognozata) de productie anuala.
Transportoare lemn
In decursul timpului HOLTEC a dezvoltat o gama diversificata de transportoare de lemn ce cuprinde atat transportoare longitudinale cat si transportoare transversale atat pentru companii mijocii cat si companii mari. Acesta gama consta din: transportoare cu 1 sau 2 lanturi, transportoare cu banda si detector de metale integrat, transportoare cu role si transportoare transversale. Mai multe detalii la: http://www.holtec.de/en/products/log_handling.html
Textul `Titlu_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !

Textul `Text_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Textul `Text_over_footer` nu se afla in baza de date !