Căutare:

Masini de transplantat arbori

Masini de transplantat arbori - cu cadru inchis si sape
Masini de transplantat arbori OptimalMasini pentru transplantarea arborilor cu diametre la colet pana la 30cm si cu aplicatii in obtinerea arborilor si arbustilor la ghiveci (containerizati). Gama Optimal de echipamente pentru transplantat arbori mari ale producatorului German Opitz se adreseaza profesionistilor.
Masini de transplantat arbori - cu lama vibranta
Masina de scos arbori cu lama vibranta Holmac HZCSunt masini autopropulsate care separa bulbul radicular al arborelui cu ajutoru unei lame vibrante robuste, fixata pe un cadru si antrenata prin mecanisme de catre motorul masinii purtatoare. E ca si cum ai sari coarda. Apoi arborele, cu tot cu bulbul radicular, este ridicat de lama pozitionata exact sub acesta.
Masini de transplantat arbori - accesorii
Masina de scos arbori cu lama vibranta Holmac - accesoriiO serie de accesorii care functioneaza independent sau ca si atasamente la masinile de transplantat arbori (cu lama vibranta)
Produsele GP2

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / Gepetto.


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
Gepetto Consult s.r.l. - Brasov * RO16437118 * J08/1132/2004 * info[at]gp2.ro * 0730-188888 * Administrator: Paul GABOR