Căutare:

MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU LUCRARI COMUNALE - MUNICIPALE

Mulcere / tocatoare de resturi vegetale
Mulcerele (sau tocatoare de resturi vegetale) sunt utilaje purtate de tractor si care actioneaza in fata, in spatele sau lateral fata de acesta. Mulcerele, printr-un sistem de ciocane cu diverse geometrii, fixe sau mobile pe un tambur care se roteste in sens invers rotii tractorului, ridica si maruntesc vegetatia de pe sol.
Tocatoare de crengi
Gama completa de masini si utilaje pentru maruntirea materialului lemnos pana la stadiul de tocatura cu dimensiunile cerute.
Freze de zapada, lame, material antiderapant
Masini si utilaje cu motor propriu sau atasate la vehicule purtatoare de diferite capacitati pentru uz casnic sau lucrari comunale.
Masini si utilaje pentru cultivarea gazonului
Gama completa de utilaje pentru producerea, intretinerea si recoltarea gazonului. Acestea sunt produse ale unor companii cu experienta si renume in domeniu. Din aceasta categorie: masini de insamantat, suprainsamantat, innisipat si aerat.
Rachete de subtraversare
Pozarea cablurilor si conductelor sub nivelul caillor de comunicatii, cladiri sau a altor amenajari care nu permit executia transeelor.
Compactoare
Compactoarele cu produse de Stehr sunt folosite pe scara larga la nivel mondial la amenajarea traseelor conductelor in Taiwan si Elvetia, la constructia de aeroporturi in Hong Kong si Las Vegas, pentru constructii de drumuri in Bolivia si Peru in unele din cele mai grele conditii, la mare adancime in mine si depozitele de deseuri nucleare, pentru partiile de ski in Olanda, la constructii de drumuri in zonele montane inalte, integrate in echipamentele de contructie a cailor ferate si in alte tipuri de aplicatii.
Maturi cu perii rotative
Maturi - manuale sau cu acumulatori - cu perii rotative.
Masini si utilaje pentru salubritate
Gama de masini si utilaje pentru colectare deseuri, curatenie stradala
Textul `Titlu_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !

Textul `Text_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

 

Vezi catalogul GP2
Textul `Text_over_footer` nu se afla in baza de date !